SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, March 31, 2011

Cabutan Bertuah versi AdanyaKauUntukku

Assalamualaikum



ari ni last tuk Cabutan Bertuah versi AdanyaKauUntukku...

insyaaLLah..minggu depan a.k.u akan umumkan siapakah yang bertuah itu..

mmmmmm...
hadiah dah ready dah.......

tinggal beberapa jam je lagi nieH.....

mari mari mari...

8 comments:

  1. fuh!!! fuh!!!
    akak sye jampi ni
    hahhaaa

    ReplyDelete
  2. bedebar-debar dah aku di buatnyer nih..

    kalo tak menang aku plan nak sentap barang seminggu dua.

    takot tak?

    ReplyDelete
  3. hehe tak bertuah pun jenguk gak blog akak ni

    ReplyDelete
  4. ros......jgnlah cam tu..tak baik ok

    ReplyDelete
  5. qema..thanks so much dear..akak pun baca blog awak tau

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...