SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Wednesday, April 6, 2011

Cabutan Bertuah Versi AdanyaKauUntukku | adanyakauuntukku |

Assalamualaikum


tepat 4 April 2011
dalam kul 11 malam
cabutan di buat oleh anak a.k.u
si Alieyah...
setelah a.k.u guntingkan nama-nama
Alieyah yang tolong lipatkan

tetiba cik Paim melalak
bg amaran untuk tido..
gi tidokan si Paim
Alieyah plak asik masuk bilik dan kata "dah ibu dah ibu..."
dah lipat-lipat macam kertas kat atas tu
lepas tu..
a.k.u suh dia amik satu..satu..
untuk pemenang pertama, kedua dan ketiga...
dah labelkan...

a.k.u suh amik lagik lima
untuk saguhati...
siap kira one two three for five...
tapi yang dia bawak kat a.k.u tujuh...

a.k.u suh kira betul-betul...
dan akhirnya....
PEMENANG HADIAH SAGUHATI...
adalah

*




*




*




*




*

untuk tempat PERTAMA, KEDUA & KETIGA...

*drumroll*





*




*




*




*




*


TAHNIAH BUAT
PERTAMA:  shidadut
KEDUA :  NaharTinie
KETIGA:   mama-syira...
untuk kalian bertiga...
saya nak belanja McD.....
dan ala-ala korang pun kat sini je kan..
tambahan ada a small gift from ADANYA.KAU.UNTUKKU

tapi saya moshkil
cam ne nama shidadut ni leh lucky kat blog saya...
cam tak adil je
cam ada penipuan kat situ
tapi nak kata ada penipuan
anak a.k.u yang amik..

mmmmmm

so untuk SHIDA, TINI DAN FARAH....nanti a.k.u belanja McD ye...
sila nyatakan pilihan anda ke email saya.....jgn lupa..

untuk Erin, Kak Kamsiah, Nana, Ros dan Syai...
sila email alamat anda kepada saya untuk tujuan pengeposan hadiah.........
jgn lupa tau...
kang aii tak pos nanti..

tapi tuk Erin dan Ros...nanti a.k.u hand deliver ye hadiah kepada anda....

TAHNIAH BUAT KORANG SEMUA...
untuk yang lain..anda juga tetap BERTUAH di hati saya

TERIMA KASIH kerana tidak jemu-jemu jengok blog tak seberapa...

nanti ada mood....
a.k.u buat CABOTAN BERTUAH lagik ye...

C.O.N.G.R.A.T.U.L.A.T.I.O.N.S

23 comments:

  1. tetiba jer auntie takmo kawan alieyah boleh?? hehehehheh

    ReplyDelete
  2. tak bertuah tapi tetap jenguk sini hehe

    ReplyDelete
  3. huwaaaaaa ..

    ala ala...
    konpom dah sahih ako kena cari LAKI cecepat ni.. baru ada LUCKY!!

    erkkk pape congrats to ALL! ;-)

    ReplyDelete
  4. testing kali kedua

    ReplyDelete
  5. tak adil...tak adil...saya cadang..cabutan dibuat semula..kerana nampak seperti unsur2 ke"kroni"sme di situ...hahaha

    Ishh..takde rezeki tul. Farihah siap mimpi2 yg hadiah ila berupa sebijik basikal tau!!! hehee

    ReplyDelete
  6. kakak Nolie..ha ha ha..sabo je tau

    ReplyDelete
  7. lahai..punyelah tak sempat menerjah ke blog akak..tup2 bukak ptg ni..nama saya ada rupanya...mekasih akak...
    muahsssssssssssss... walaupun saguhati..saya ttp GUMBIRA!

    ReplyDelete
  8. Erin....si Alieyah siap nak bawak kertas tulis nama Erin tu kat Qistina..nak tunjuk kat Marsya lah ibu..huhuhu..nanti akak anto ye Erin

    ReplyDelete
  9. tsktsktsktsktsk *cari tisu

    anyway congrates semua yang menang!

    ReplyDelete
  10. TQ!!!!!
    yeayyy dpt makan mekdi...FREEEE.
    tq Paim!

    ReplyDelete
  11. alahai, bila baca balik..bukan paim yg amik, si kakak alieya. tq kakak!

    ReplyDelete
  12. GIMME 5 ALIEYAH!
    Auntie tak penah dpt cabutan bertuah kat dinner bank. so dpt cabutan bertuah kat sini pun auntie dah terharu. hehe

    ReplyDelete
  13. Ye Puan Tini..cik Alieyah yang buat cabotan....

    ReplyDelete
  14. Farah..nanti McD delivery ye..thanks for dropping by

    ReplyDelete
  15. tima kasih ila.
    bila nak banjer kak tinie mekdi?
    boleh aku rampas frenfrais dia!
    tak pueh ati nih.

    ReplyDelete
  16. ha ha ha...rampas jgn tak rampas...kalau idok...kite bakor je..bakor

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...