SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, May 24, 2011

Cuba Teka GiveAway AdanyaKauUntukku | adanyakauntukku |

Assalamualaikum
_________________________________________________________________________________

KINDLY SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES :)_________________________________________________________________________________

semasa a.k.u edit gambar ni
tetiba a.k.u macam nak buat GiveAway lagik...
a.k.u rasa.....insyaaLLah ada rezeki lebih di akhir bulan May kan..
so nak kongsikan lagik ngan kawan-kawan...
(kalau ada yang sudi lah)

Soalannya amat mudah

DI MANAKAH LOKASI GAMBAR DI ATAS?

Syarat-Syaratnya:
  1. Mesti ada blog ( ha ha ha..) cam kedakar je syarat nieH.....tak de blog pun tak pe kot..yang penting korang jawab soalan...dan paling UTAMA mesti ada acc No.
  2. Mesti jadi follower AdanyaKauUntukku (harus ke? erk)....bukan follower juga boleh...tidak lah berdosa pun kan kalau tak follow....
  3. siLa TAGGED tiga rakan anda - macam leceh je kan
  4. Link back to AdanyaKauUntukku - untuk memudahkan proses pengadilan ... (perlukah?)
argggghhh..bosanlah Syarat-Syarat ni kan...
a.k.u pun bukan jenis org yang suka patuhi peraturan kan..
jenis sempoi..huhuhu

so Syarat-Syarat nya amat mudah
SILA JAWAB SOALAN DI ATAS..
itu saja...
ye itu SAHAJA....
tetapi..
untuk jadik lebih surprise...

jgn reply di ruangan ini
sila emailkan ke adhila310@gmail.com
dan reply di ruangan 'reply' di topic ini
SAYA SUDAH MENJAWAB SOALAN AdanyaKauUntukku
so saya boleh lah gi check email....
dan org lain tidak boleh tahu....
apa dan bila anda menghantar jawapan anda..
a.k.u akan reveal bila masa pengumuman pemenang...
termasuk details masa kawan-kawan hantar email kepada saya.....
dont worry...a.k.u ni telos orangnya
tiada kroni-kroni ye..huhuhu


PEMILIHAN PEMENANG

Berdasarkan siapa jawab yang paling tepat dan cepat (first come, first serve basis)

so kalau ada org lain yang jawab sama...tapi lambat beberapa saat....
sad to say....anda bukan pemenang....tapi pengalah ye (tiru kata-kata Vince AF1)

tarikh tutup peraduan ini pada 24 May 2011 jam 11.59 malam
so hari ini 20 May 2011 kan...
5 hari sahaja ye.....
SIAPA SAHAJA BOLEH MENCUBA....

HADIAH:  Wang Tunai bernilai RM dot dot dot...... (hanya satu pemenang ye)

SAYA AKAN UMUMKAN PEMENANGNYA PADA 25 MAY 2011

SELAMAT MENCUBA!!






10 comments:

  1. gulrppp!!!

    alaaaaa mana lak nak kaji tempat ni ek... psstt agak2 google bole jumpa tak? :p

    ReplyDelete
  2. Cik Retna...

    ha ha ha......
    tempat tu kalau google mmg on the TOP lah skrang
    tapi tempat yang mana satu..
    sila cari ye...hehehhe

    ReplyDelete
  3. saya dah jawb..yeay2..saya menang beskal!! yuhoooo

    ReplyDelete
  4. Puan Farihah..thanks dah terima jawapan..tapi kan...heheh..sila rujuk email ye...ada cite skit di sana....huhuhu... :) shhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. Noted Puan Farihah..gud luck ye :)

    ReplyDelete
  6. SAYA SUDAH MENJAWAB SOALAN AdanyaKauUntukku


    sy dah jawab

    ReplyDelete
  7. Mizz siha....ok noted dik...thanks ye.......gud luck to u too

    ReplyDelete
  8. ahkak

    SAYA SUDAH MENJAWAB SOALAN AdanyaKauUntukku

    :-)

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...