SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, March 27, 2012

Status Terkini: La Cottage Putra Perdana

Assalamualaikum

As expected...


"Message dari Rimbun Capital:
Terdapat kelewatan sedikit.  Target baru Fasa 1F minggu kedua bulan Mei 2012, Fasa 1G minggu ketiga September 2012...Fasa 1C  Disember 2012"



nak buat cam ne kan
redha jelah.......insyaallah ada rezeki lain...

17 comments:

  1. sabar je la ye kak...mcm2 dugaan nak beli umah ni...beli rumah dah siap pun lain plak dugaannya kan..insyaAllah zu doakan akak and family akan dapat "istana" korang secepat mungkin...aminnn

    ReplyDelete
  2. sabor lah ni Zu
    beli pun sebelom kawin kannn..
    sib baik lah akak tak mengandong setahun sekali
    kalau tak...
    mau 6 org anak dah..rumah tak siap...ha ha ha

    btw..thanks.....
    masin lah mulut awak tu ye

    ReplyDelete
  3. salam, dik kalau2 ada owner yang adik kenal nak jual rumah pm akak: yatimushahar@gmail.com. Dah lama cari umah ...tak dapat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ramai nak jual kak..cuba masok fb kite org

      Delete
  4. thanks...boleh bagi nama fb tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah Projek Perumahan Terbengkalai La Cottage.....nanti saya confirmkan balik ye

      Delete
  5. FB-
    La Cottage Putra Perdana

    ReplyDelete
  6. berminat nak beli rumah di la cottage, cam mana suasana dia kalau malam.. sunyi sangat ke? ade securiti tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf...saya tidak lagi menetap di sini disebabkan rumah ini masih di dalam proses pembinaan

      Delete
  7. Boleg tahu dah berapa tahun duduk la cottage? brp minit kalau nak pergi kedai klinik?

    ReplyDelete
  8. Best baca blog pasal rumah ni,saya pun ada beli rumah kat lacottage fasa G,mmg nak jual rumah ni sbb dah beli rumah lain,skrg tgh tunggu kunci.harapnya dapatla bulan feb/Mac ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..kalau tak de aral..dapatlah tu...
      sume pakat2 tunggu kannnn

      Delete
  9. Hi saya pun ada beli rumah kat sana fasa G ,ingat nak jual kalau dpt kunci nanti,sbb dah beli rumah lain,dari mengandung anak pertama,skrg dah lapan tahun dah huhuhu

    ReplyDelete
  10. Best baca blog pasal rumah ni,saya pun ada beli rumah kat lacottage fasa G,mmg nak jual rumah ni sbb dah beli rumah lain,skrg tgh tunggu kunci.harapnya dapatla bulan feb/Mac ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah la cottage bru siap tu ke?bleh beri no phone.kwn sy nk beli sesangat..ni no sy 0126968044.tq

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...