SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Monday, January 16, 2012

Di Atas Menghargai Mereka yang Menyokong Adhila Picstop

Assalamualaikum


a.k.u pernah janji
a.k.u akan berikan sesuatu pada mereka yang follow Adhila Picstop
a.k.u dah lama print screen seperti di bawah nieH
cuma lambat je up...

dan untuk Puan Maya, Puan Tinie dan Puan Qema (still tak dapat link dia - jika terbaca..sila msg me ok)...
ada sesuatu untuk anda...
tungggggguuuuuuu ye!!




 

8 comments:

  1. asal ako x pasan ek?
    dulu bukan kat blogdrive ker?
    erkk asal ako x pasan dh tkar ke blogspot??

    ReplyDelete
  2. @AKO @ retna

    yes dah tukar ke blogspot..
    dan pasal tukar ke blogspot lah ada giveaway tuk AP....

    ReplyDelete
  3. aahla...ok saya tunggu jugak. ek eh...

    ReplyDelete
  4. @TiNiE

    sabo ye puan...

    nanti email nyusul kendian

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...