SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Monday, January 16, 2012

Recognition Award

Assalamualaikum





tahun ni a.k.u masih di'recognized' oleh jabatan
walaupun kurang satu kategori..
tapi masih dapat lah...
elok lah dari tak de kan
Alhamdulillah..
a.k.u dapat dua award
untuk Helpful and Teamwork Category
(clue tuk Giveaway a.k.u nieH)




selain Recognition Award tu
makan-makan hari tu...
untuk Team Cetakan Biru yang meninggalkan kami
projek dah selesai
masing-masing kembali ke pangkuan keluarga tercinta...
erk...kembali ke Jabatan masing-masing...
so ada lah gift sikit untuk dia org..

dannn...
Committee baru tuk department pun di umumkan
tahun ni ...
harap-harap yang projek de ba booo lah ye...
chaiyokkk Mr President - FMA...

jgn lupa ye...Give Away a.k.u tu
hadiah dia......
Duit Kertas Siri Baharu - nak kaler oren ke..atau biru dan hijau..
mmmmmmmmm

 

2 comments:

  1. @Nurul Diana@Mama Adam Aidil

    department level je Diana..
    kalau dalam opis ni..best gak..lagik cun reward dia

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...