SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Sunday, February 12, 2012

Drama Arahan Alieyah

Assalamualaikum



Imaginasi Alieyah ni lebih dari jangkauan ibu dia...
hari ini...
dia main permainan princess menderma darah kepada 'boss'
dan selepas boss tu dah dapat darah dari princess
"boss" tu jadi princess..

dan pelakon-pelakon untuk drama imaginasi Alieyah adalah...
charger ibu dia...kotak dan mainan adik dia..




korang perasan tak charger kat bola kuning tu separuh tu
wayar charger tu dia letak satu lagi kat kotak pink
konon-konon tu adalah wayar yang mengalirkan darah princess ke "boss"

Princess yang bola kuning tu..."boss" plak si kotak pink...
dan a.k.u tak tahan..
korang boleh tgk tak "nurse" Alieyah siap suap makan kat patient dia
ha ha ha......




bila a.k.u tanya naper kena bg darah
dia kata sbb "boss" tu nanti jadi princess...
tu yang nak darah princess tu..

pastu bila a.k.u tanya lagik..
ape pasal nama dia "boss"..
sbb dia "boss"lah..
isk......jawapan yang menyakitkan hati kannnnn

mmg tinggi betol imaginasi Alieyah nieH

 

3 comments:

  1. jom join?=) http://declosette.blogspot.com/2012/02/1st-giveawayshare-and-win.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar la alieyah ni...
    sama ngan kak qistina kuat berangan tau :)

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...