SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Monday, October 1, 2012

Girls' Day Out

Assalamualaikum



idoklah Girls' Day Out sangat pun
actually...lepas Speech Therapy Fahim ari Sabtu lepas
a.k.u mmg planned nak pegi berurut...
disebabkan tukang urut a.k.u yang selalu tu penoh
a.k.u ubah ke Maju Junction untuk berurut
lepas dari situ lah..
baru bawak Alieyah jalan-jalan...
tak jalan mana pun...SOGO je punnnn

tapi yang dia excited sebab naik train
haaaa tengok jelah gambar kat atas tu
seronok naik train dari Titiwangsa ke Bandaraya..

disebabkan appointment kul 11.30 pagi
a.k.u lepak-lepak dulu ngan Alieyah kat SOGO
a.k.u tanya dia lapar ke?
wahhh lapar ok..walaupun dah makan french toast yang a.k.u buat pagi tu
pastu tanya dia..nak makan apa..
McD ok
dalam hati..dah tau dah McD tu ape

tengok gambar di bawah..




tulah McD nyer
aiskrim ok..adoiii
pagi-pagi dah makan aiskrim..
tapi di sebabkan Girls' Day Out
a.k.u ikot kan je..
so orderlah Happy Meal dan aiskrim dia tuuuuuuu

lepas dari situ baru ke Maju Junction untuk berurut...
lepas berurut baru masok SOGO balik
kekdahnya nak carik mainan...
ibu redha jelah..walaupun mainan dah berkodi-kodi kat rumah kannnn.....

jalan punya jalan...
tup tup...mmmmm tengok jelah gambar akhir nanti ye...
punya tak moh shopping...
mmmm dah nama pun SOGO kannn



tiga gambar ni on the way back to Taman Melati dari Masjid Jamek
penat gak lah
tu pasai lah Alieyah tak bg ibu singgah kat Pasar Malam Jalan TAR
nak balik cepat kekdahnya......
baru ibu nak pegang tudung...
teros marah..."Ibu..kan kata nak balik"
wahhh jadi alarm clock ok...






besar dah kan anak dara a.k.u ni...mmmmmmm

dan hasil dari SOGO...
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tu blom masok mainan yang tidak termasuk dalam gambar
abaikan aksi dua dugong yang bergelimpangan tu ye.....
org nak amik gambar 'barang belian'
dia sibuk nak duk situ...huhuhu......

puas hati lah..dah lama tak shopping kan......
dapatlah sepasang baju tido sepasang baju siang tuk budak berdua tuuuu........
a.k.u paling suka baju polkadot ituuu....dari 79.90 jadi 23.90..wahhhhhhhhh..suka suka......




7 comments:

  1. Bestnyer brjln2 smbil shopping sakan yek..rindu kt aktiviti mcm tu...:-)

    ReplyDelete
  2. tu yg tak larat kalau g sogo tu..dr tak nak bli pape..dah berbagai-bagai dibelinye..hm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann...mmg lah ada aura sungguh sogo ituuuuu

      Delete
  3. bestnye berjalan dengan anak dara nie kan? sebab kite sama je kepala..kalau dengan hero tu lain sket ehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Wina
      tapi kalau bawak Fahimmm...mmmmm
      tak de lahh nak bawak naik tren bagai..takottttttttt

      Delete
  4. Terserlah muka alieyah mmg dah besar...
    dah anak dara...
    best jugak ada anak dara yg dah besar ni kan...
    boleh buat kawan berborak...mcm erin dgn Qis hehehe :D

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...