SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Monday, October 15, 2012

Singgah di Giant Pula

Assalamualaikum


Balik dari hospital
dua hospital tau minggu nieH..fuhhhh
satu Tawakkal satu lagi Ampang Puteri
dah macam rumah keduaku....

ok berbalik pada cerita balik dari hospital
singgal plak kat Giant
nak beli barang basahan tuk rumah
dah beli itu ini..
tup tup...itu budak berdua sudah mata terpegun melihat satu benda
terus naik ok si adik
tak de dah nak tanya macam si kakak...
kakak kira bersopan..tanya ibu boleh ke tak?
adik...mmm terus terjah.....

yang bestnya
Alieyah suka motor
Fahim dengan kereta....





macam-macam kan
tapi perkara yang mereka suka
itulah yang terbaik untuk a.k.u
bila mereka gembira, ibu turut gembira...

dan sambil-sambil anak bermain-main
ibu dah babah sedap menghabiskan Tako Tao..
huhuhu...
a.k.u amik sotong dan udang..tapi pelik awat kat box letak chicken n cheese...mmmmmm
harus beli lagi



2 comments:

  1. sedap nya tako tao..lama x mkn..huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh...tbalik pula...aliyah yg ske mto..hihi

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...