SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, March 31, 2011

STICKY ENTRY: Ada Juge Org Yang Membaca | adanyakauuntukku |

______________________________________________________________________

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU
________________________________________________________________________

Assalamualaikum

Tak sangka
ada juga org yang sudi menjengah ke rumah a.k.u yang tak seberapa nieH...
seronok bila tgk ada feedback-feedback positif dari kawan-kawan...
walaupun mereka tidak me'reply'nya di sini
tapi mereka berkata depan-depan kepada a.k.u
a.k.u amat-amat berTERIMA KASIH...
THANKS AGAIN...
a.k.u benar-benar menghargainya...
kalau tak caya....
ce tgk ni ..


blog a.k.u bukanlah antara blog-blog idaman pun
tapi a.k.u amat bangga..
ada juga org yang sudi membaca...

dan dengan itu..
a.k.u dengan rasa besar hati ini menawarkan 'sesuatu' kepada pembaca-pembaca yang budiman..
amat mudah..
sila tinggalkan komen di ruangan ini...
dan a.k.u akan buat cabutan untuk mereka yang bertuah..
** jika ada yang sudilah kan  **

SO
silalah tinggalkan komen ye di topik ini ye..
ape-ape saja...
idok perlu lah nak jadi follower bagai..
tapi kalau nak jadi follower pun..
a.k.u alu-alukan...

mmmmmm....
follower kan...
macam best plak..
*pk jap*







haaaaaaaaaaa..kalau dah jadi follower
a.k.u tambah satu lagik hadiah misteri...
tawaran di buka sehingga akhir bulan ini..iaitu tepat jam 11.59 malam, 31 March 2011....

selamat mencuba!!
**  bulan ni bulan murah hati a.k.u....bak kata sorang producer tu...REZEKI DI KONGSI BERSAMA...BUKAN JANJI..TAPI PASTI... **



SENARAI BAKAL PEMENANG CABUTAN BERTUAH A.K.U
(terima kasih kawan-kawan)
  1. qemaishak
  2. Kamsiah Yusoff
  3. myasefia
  4. shidadut
  5. Farihah
  6. AKO - retna
  7. Shaizhar
  8. SPEAKER
  9. sYana
  10. NaharTinie
  11. kedaibiasa
  12. MrSSyamsul
  13. Puan nOLie
  14. BHMB
  15. Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara
  16. rosdiana
  17. Afne
  18. Shamz + Fieza = Muiz
  19. mama-syira
tunggu ye....saya umumkan pemenangnya pada awal bulan April 2011....

41 comments:

  1. kak..saya selalu jenguk umah akak ni, dulu kat pcm selalu kongsi2 cerita, sekarang berblog pula..

    dah follow akak lama dah rasanya, dulu blog lama jadi silent reader je hehe

    ReplyDelete
  2. time kasih dik...
    sudi jengah blog akak..
    akak hargainya..nama qemaishak akan masuk dalam 'cabutan special gift' akak....thanks again

    ReplyDelete
  3. salam
    datang utk kenal tuan rumah...
    jgn la rasa rendah diri mcm tu...
    setiap blog adalah melambangkan isihati pemiliknya...
    pasati ada seseuatu yg istimewa disana...

    ReplyDelete
  4. thanks ye Kamsiah
    nak panggil kakak ke adik neiH..

    thanks for dropping by

    ReplyDelete
  5. ok dah komen.. eh..
    boleh ke camni?

    ReplyDelete
  6. Mya...boleh...
    ape-apa saja....huhuhu...diterima.....thanks Mya

    ReplyDelete
  7. wahhhhhh...ada GA laaa kat rumah ni..

    ReplyDelete
  8. pick me..pls pick me!!! hahaha...tp blog ila yg br ni mmg best...sedap mata memandang..sedap juga membaca isi kandungan... *bukan bodek okey!!*

    ReplyDelete
  9. shida me'reply'...huhuhu.........Puan Shida...saya juga akan masukkan anda di list 'cabutan bertuah' saya

    ReplyDelete
  10. Puan Farihah...thanks....iLa masukkan Farihah di list saya juge....

    ReplyDelete
  11. eh komen je kan...

    Ok ok ehemm test test..

    Saya dah komen!
    Sekian..

    nama saya tersenarai tak agak-agak nya ni?

    ReplyDelete
  12. ha ha ha..retna...diterima...
    saya tak strict ok...
    baik nama anda juga dalam list saya
    thanks for dropping by

    ReplyDelete
  13. sesat dari blog AKO

    nak komen & menang

    komen ikhas saya ialah... lagu latar blog ini sangat best!!

    kenapa ianya best? sebab saya suka. Bukan pada lagu tapi juga vokal penyanyinya. Sedetik Lebih adalah lagu cinta saya dan 'kekasih' hati.

    ReplyDelete
  14. shai..peminat Anuar Zain kah..
    thanks for dropping by..

    namamu juga tercalon ye...

    thanks againnn

    ReplyDelete
  15. Hai kak..saya adalah follower terbaru..nak komen..saya memang suka jadi follower kepada blog yang simple dan kemas....di samping lagu Abang Nuar yang mendayu-dayu itu...he..he..

    ReplyDelete
  16. thanks SPEAKER....
    akak masukkan sekali awak dalam list akak ye..thanks again...

    ReplyDelete
  17. akak!!!
    ni boleh??
    hahaaa

    teruskan menulis ok eh silap teruskan menaip
    hehee

    ReplyDelete
  18. Syana
    lulus ok...akak masukkan dalam list juge

    ReplyDelete
  19. NaharTinie...ok...anda juga layak..thanks for visiting a.k.u

    ReplyDelete
  20. komen > simple..mudah..rileks..& sempoi.. >

    Jika k.ngah dpt post utk setiap hari pasti ni boleh list dlm 100 bloggest.

    hehehehehe. (bila nak bwk naik mobil baru..)

    ReplyDelete
  21. Adri..tak moh lah jadi blogger tegar ok....

    ha ha ha..mobil baru..tunggu ye....kite gi makan ikan bakar

    ReplyDelete
  22. suka suka suka masuk blog akak.. esp skrg masuk je blog akak harus saya dgr lagu BF saya.. hehehe

    ReplyDelete
  23. Nana.......ye..sangat syahdu kan lagu tu..akak suka giler giler...

    btw...akak listkan nana sekali dalam cabotan bertoah akak ye..

    thanks nana

    ReplyDelete
  24. glup..glup glupp....kakak..siler masukkan nama saya...kalau tidak....Kita bako jer..kita bako heheheh

    ReplyDelete
  25. puan nolie mau join juga..baik..saya masukkan....

    ReplyDelete
  26. ita..thanks..nanti iLa masukkan nama iTa ye

    ReplyDelete
  27. saya jugak tidak mahu ketinggalan...
    terimalah saya heheh :D

    ReplyDelete
  28. <>

    Wah..!!!!!! masuk list tueee..
    k.ngah rasuah amik tak?? hehehe

    >>ikan bakar nyum..nyum..

    ReplyDelete
  29. klu komen guna satu lagi user leh ker? hehehehe

    ReplyDelete
  30. direject ye Adri..sbb angah kenal orgnya..ha ha ha

    ReplyDelete
  31. nih aku komen ni kalau kira terus menang je aci tak?
    tanak masuk dlm list. nak terus potong kiu.
    aku mmng sukakan cabaran.
    cabaran dikeji oleh mayarakat setempat kerana memotong kiu tanpa rasa bersalah.
    cemana?

    ReplyDelete
  32. potong q tak bleh
    tetap kena ikot turutan..huhuhu..

    iLa masuk dalam list ye

    ReplyDelete
  33. Afne..ha ha ha..nak hadiah wait ha..tunggu 1 april

    ReplyDelete
  34. Salam Iela..
    fieza rajin gak singgah...cuma jarang tinggalkan jejak..
    so..i'm follow..

    ReplyDelete
  35. Fieza....thanks for dropping by....

    ReplyDelete
  36. Kak Ila, ni bukan sebab nak hadiah sebab dah terlambat pun. tapi sebab nak cakap ..cantik umah baru.

    ReplyDelete
  37. ha ha ha...
    kalau ikot perkembangan
    rasanya dah banyak kali tukar pagi neiH layout..huhuhu.....

    Farah..akak masukkan dalam list gak..thanks ya

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...