SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Monday, May 7, 2012

Upin and Ipin the Musical

Assalamualaikum




enam keping tiket berjaya diambil ...
dan....
ceritanya bersambung selepas ini

tapi mmg suka lah sangat tengok teater Upin and Ipin the Musical ini...
tabik toing toing toing kat semua pelakon.....


14 comments:

  1. wahhh...dah masuk blog..
    efficient!..
    sempat amik gambar dgn upin ipin tak?
    Yen sibuk nak balik....mengantuk..
    huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure lah sempat punyaaaaaa......

      erk..asal yek ngantok plak..rugi rugi rugi

      Delete
  2. terlepaslah kak tgk upin ipin nie...nak beli online tiket tinggal yang seat depan² je

    tapi xpelah sebab Syakil x leh masuk so macam x best..ingat nak bawak dua² sekali

    insyallah next kalo ade lagi nak pegi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syakil dah 2 years kannn..ke lom sampai lagik?? erk.....

      Delete
  3. wa..seronok nye dpt g... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok
      ibu dia pun terkinja2...ha ha ha

      Delete
  4. alahai
    ader ke upin ipin musical
    huuu..tak tahu pom

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada Farah hanim....
      rasanya ada sampai esok..sempat lagik tengok tuuuuu

      Delete
  5. enegertic btol budak2 tu berlakon kan?terlompat2,nari2,nyanyi2.hehehe,menghiburkan mmg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeszaaaaaaaaaaaaaa...sronok..dan energetic...
      mmg pandai betul dia org berlakon

      Delete
  6. energetic kan budak2 tu berlakon..blh tahan dlm hall tu 2 jam maknenye utk anak2 mmg sonoklah diorg :)

    ReplyDelete
  7. tak sempat pun nak pegi...bila la nak ada lagi ek huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe ada part II ke...mana tau kan..sambutan hangat

      Delete
  8. Syakil baru setahunlah kak :-)

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...