SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Wednesday, January 23, 2013

La Cottage Putra Perdana

Assalamualaikum

Alhamdulillah...at last




11 comments:

  1. alhamdulillah.. dah tak lama la tu kan.. MIL ayu lak rasa macam nak jual je umah tu nanti.. xtau lagi. tp dia ada sebut2 aritu nak jual kalau umah tu dah siap sepenuhnya.

    ReplyDelete
  2. akhir nya kan..hopefully semua nya di permudah kan..insyaallah..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Respon positif SYABAS:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..semoga semua berjalan dengan baik

      Delete
  4. assalam.. saya tengah mencari rumah.. bila jumpa iklan kat mudah rumah double storey bawah rm250k mcm tak caya je.. rupa2nya ada masalah CF.. tapi bila saya ronda2 nampak ada gak rumah yang dah berpenghuni.. mungkin lps ni saya akan follow blog ni untuk check status.. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah yang berpenghuni tu mungkin dari fasa sebelumnya yang telah siap......
      pasal harga tu...mungkin kerana luas rumah ni tidak seperti rumah-rumah lain....
      RM250K tu dua kali ganda dari harga asal rumah :)
      dan alhamdulillah...rumah telah pun mendapat CF...mungkin selepas ni fasa-fasa lain pulak akan mendapat berita gembira

      Delete
  5. Salam, adakah Puan masih berminat nak menjual rumah la Cottage Putra Perdana ni kerana saya ada buyer yang berminat. Sekiranya berminat, boleh hubungi saya di talian 012-3191926 atau sekiranya Puan mempunyai kenalan yang berminat untuk menjual atau menyewa rumah La Cottage ini juga bolehlah menghubungi saya. Terima kasih. Atie (012-3191926)

    ReplyDelete
  6. Salam, sekiranya Puan masih berminat untuk menjual rumah La Cottage Putra Perdana harap dapat hubungi saya di talian 012-3191926. Atau sekiranya Puan mempunyai kenalan yang ingin menjual atau menyewa rumah mereka di Putra Perdana boleh juga menghubungi saya di talian 012-3191926.

    ReplyDelete
  7. SALAM PUAN,

    SAYA RIDZWAN PENILAI DARI A JALIL & CO SDN BHD PUTRAJAYA (03-88902388)
    JIKA PUAN BERMINAT HENDAK MENJUAL HUBUNGI SAYA (PENILAI & EJEN BERDAFTAR)

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...