SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, March 17, 2011

Secretaries' Week 2011 ~ Nostalgia Dato' Siti Nurhaliza, 5 April 2011, MATRADE | adanyakauuntukku |

Assalamualaikum



nak pegi...nak pegi....

cinta hati..belanja boleh? huhuhu......

dulu kalau ngan boss lama
mesti dia tau...
a.k.u suka Siti Nurhaliza..
tak payah cakap pun dia tau..
teros pilih Siti Nurhaliza ok..
tapi la nieH...

mmmmm
dia tak tahu kot...
tapi sekurang-kurangnya tahun lepas a.k.u dapat voucher RM$$$ dari boss a.k.u
tahun ini adakah?

hehehhehehehe

shida...puan laili.....adakah?



sangat kecil ok banner dia
puehhh dok carik yang besor tak jumpa..
Puan Erin..thanks for the info...

tapi tiket dia.......paling morah pun RM340 ok.....
pastu ada subject to 6% government tax and service charge plak tu.....

sesiapa yang berminat..
sila lah hubungi 03-2614 8000 / 8023 / 8017
atau boleh email fnb@quality.com.my


12 comments:

  1. untunyer jd sec. bosssss .. hopefully tahun ni ada rezeki ila ;-)

    ReplyDelete
  2. kakak.saya mata duitan..kalau dier takmo kasik duitan..baru saya makanan...tapi ct nurhalija..ishk...

    ReplyDelete
  3. Diana.....dah lama tak join aktiviti makan sempena secretaries week...berkurun sudahhhhhh

    ReplyDelete
  4. saya pun suka duit gak..
    tapi sbb CT....
    saya vote for CT..
    ha ha ha

    ReplyDelete
  5. untung kan jd sec ni
    sye ni tggu KIM ajak je
    kalo dia ajak sye ikut
    hehee

    ReplyDelete
  6. Syana..nanti bgtau KIM.....suh ajak akak sekali ye..huhuhu..mau pegi jugaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. ok kak, no prob.. even saya dah contact quality hotel dah pun...
    suruh diorang bg clear details on this...

    apa2 pun.. saya dah inform org corporate, suruh dorang include dlm memo to all directors hehehe :D

    harap2 ada ler rezeki pd sape2 yg nak pegi tu....

    ReplyDelete
  8. peh..lepak laman santai jer leh jgk jmp artis.. hehehe

    Selamat pergi selalu bwk hp ajer.. jika kamera mcm k.ngah.. dah...

    habis semua artis saya amik jadik model..

    ReplyDelete
  9. erin..mahai sangat..tak lepas tuk akak...heheheh...

    ReplyDelete
  10. adri..kamera cam angah tu tuk amik gambar CT Nurhaliza je..ha ha ha

    ReplyDelete
  11. jgn di mimpi lah erin.
    ha ha ha

    akak ni picisan je..
    tak penting pun
    sob sob

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...