SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Sayang Kamu Semua

Thursday, May 26, 2011

Manicure and Padicure at JJ Nail Studio, MidValley | adanyakauuntukku |

Assalamualaikum


lihat jariku
cantikkan.......
pinjam tangan org sebelah...sbb tangan sendiri tak boleh capture
gitu kekdahnya....



actually tak planned pun
tetiba je tensen
teros decide nak manjakan diri.....

browse kat internet...
mula-mula dok rescue 911 kat Cik Retna..
so decide nak gi The Mall
at last...
ke MidValley...
so org di bawah telah membawa hati yang lara teros ke MidValley



bertungkus-lumus budak ni me'manicure' dan 'padicure' kan diriku
nama dia Sherene
sangat baik tau
even tertoreh sikit jari mulus ku itu
ku relakan kerana kerja mu yang amat bagos
sungguh-sungguh dia buat keje....
THANKS ye Sherene



gambar kat atas ni tengah buat padicure...
sangat suka ok...
kaki ku di belai....
ha ha ha


beginilah keadaan kedai ni
sebelah buat manicure...
pastu ada 4 kerusi tuk buat padicure..
yang bestnya ape tau
di samping mereka me'padicure'kan kakiku
badanku di urut oleh kerusi urut OGAWA...
wah wah...sangat sangat suka...
mmg memanjakan diri sungguh hingga lupa nak balik....



so..
inilah hasilnya...
berkilat kannnn..
gambar kaki tak boleh nak snap plak
tapi mmg segala jenis kotoran degil telah di nyahkan dari kakiku
skrang kaki ku lembut....
kuku bersinar-sinar....
dan sangat-sangat bersih...
cagu-cagu pun dah tak de dah
(erk..kaki a.k.u tak de cagu ye....)

Terima kasih Sherene....
and thanks to JJ Nail Studio too



kalau korang nak pegi..
boleh ke MidValley sana
dinasihatkan...buat appointment lah
senang sikit..sbb ramai gak org ke sini
dan...
macam biasa...
balik naik KOC WANITA....
saya yang stress sudah kembali tenang...
so kalau korang stress-stress
tetiba tak tahu nak buat ape
sila lah memanjakan diri  ye........
tapi tak selalu..
kang bankrupt acik haaa
btw...untuk manicure tu RM33 + RM10 (buffering)
untuk padicure...RM43 + RM10 (buffering)
tapi a.k.u amik RM105 package tuk padicure sbb nak ilangkan kotoran degil.....
so total perabih duit..RM148....

baiklah..
itu saja laporan memanjakan diri....

sekali sekala kena reward diri sendiri...
a.k.u puas hati...
sangat-sangat puas hati..

mmmm rasanya lagik 33 tahun akan datang a.k.u buat lagik kot
gulp.....


9 comments:

  1. gurlpp.... mahal nyaaaa!!! tapi ok laaa berbaloi la tuh... tapi still mahal gak la hehehe

    ReplyDelete
  2. mak aii...
    kalo camtu regenya..mmg kena pi every 33 years la...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. Ko tau tak Ila, aku teringin nak pegi hulur-hulur kaki soh org bersihkan nih.. tapi kenapa tah.. aku rasa mcm kesian.

    nanti la satu hari, aku akan tabahkan hati dan hulurkan jugak kaki ku ini.

    doakan kejayaan aku yer?
    over kan?

    ReplyDelete
  4. Retna..mahal ke? erk..bg iLa berbaloi lah tuuuu..........ko punya rege berapa?

    ReplyDelete
  5. Farihah...tu kalau amik full package padicure lah..

    tapi lepas ni ila pegi padicure yang 43 tu je

    ReplyDelete
  6. Ros....ila mula-mula kesian gak
    tapi dah tu keje dia kan..ha ha ha

    ReplyDelete
  7. ila,
    kitrg punya RM30 tangan, RM40 kaki...
    sumer sekali termasuk buffing RM70 je, itu pun derang tlg buang daki sumer kat kaki, kulit mati...

    cuma xde la kusi oGAWA tu ehehhe...

    pastu klu member ada diskaun 10%.. :)

    ReplyDelete
  8. xpenah buat medi pedi ni hukhuk

    ReplyDelete
  9. Retna..ye ke..ni salahkan boss besar tu...dia yang nak gi MidValley...hehehheheh

    Qema..jom Qema..sekali sekala manjakan diri

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...