SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, November 17, 2011

Faizal Ismail (FBI) dapat anak pada 11.11.11

Assalamualaikum


sebenarnya a.k.u Blog Bulan Purnama untuk tujuan lain
pastu teros tersangkut pada satu artikel di sana
walaupun ketinggal keretapi
tapi a.k.u tak kira
nak up jugak...
up pasal ape?
yeeeeeeeeeeee

Faizal Ismail (FBI) dapat anak lelaki pada tanggal 11.11.11
wahhhhhhhh
congratulations FBI...
nama dia pun sangat lah best
Mohd Khalish ImanUpdate dari FBI Facebook

KUALA LUMPUR: Kesedihan juruhebah radio popular Hotfm, Mohd Faizal Ismail, 35, atau lebih dikenali FBI kerana kehilangan anak kedua yang meninggal dunia selepas 11 hari dilahirkan akibat komplikasi jantung tiga tahun lalu, kini terubat apabila dikurniakan anak ketiga pada tarikh 11.11.11, semalam.

Bayi lelaki diberi nama Mohd Khalish Iman itu dilahirkan jam 9.03 pagi semalam di Hospital Pantai Kuala Lumpur, di sini dengan berat 2.65 kilogram.

“Kehilangan zuriat kedua pada April 2008 memang memberi tamparan kepada saya kerana dia pergi beberapa hari selepas dilahirkan tanpa dapat melihat dia membesar dengan sihat. Namun, saya tidak menyalahkan takdir dan menganggapnya sebagai ujian Allah.

“Berkat kesabaran dan tidak pernah jemu berdoa kepada Allah, isteri tersayang, Nor Azlina Ahmad Din, 35, disahkan mengandung untuk kali ketiga dan pada hari ini saya dikurniakan bayi lelaki yang sihat,” katanya ketika ditemui Harian Metro di Hospital Pantai, di sini, semalam.

Faizal dan isteri ditemani anak sulung mereka, Nur Khairina Iman, 10.

Faizal berkata, dia dan isterinya tidak pernah merancang untuk melahirkan bayi pada 11 November dan pemeriksaan terakhir, doktor mengatakan kandungan sudah matang dan mencadangkan bayi dilahirkan melalui kaedah pembedahan pada tarikh istimewa itu.

Sumber petikan dari myMetro
 

2 comments:

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...