SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Sayang Kamu Semua

Thursday, November 3, 2011

Kedai Tudung Murah - Muaz Textiles, Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR)

Assalamualaikum




a.k.u pernah cerita pasal kedai tudung murah MUAZ TEXTILES dulu
tapi masa tu..
lokasi dia...dekat ngan Semua House.....
yang ada pasar malam setiap hari Sabtu tu

tup tup
tadi a.k.u lalu
ehhhh
Muaz dah kat sini..

so ape lagi kawan-kawan
nak beli tudung murah?
nak jadi pemborong tudung?
or nak jadi penjual tudung?

korang terjah je lah sini
berbaloi-baloi

kedai ni....
mmg kat JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN
a.k.a Jalan TAR
dia sederet dengan Gulati's ...Aalia tu..

dan paling senang
dia bersebelahan dengan Kedai Kasut Central
(kedai ni dah lama..sejak a.k.u kecik..dia masih kat sini)

tak tahu lagi kat mana
haaaaa tau traffic light yang dekat Nagoya tu..
yang ada junction nak masuk ke Semua House tu?
yaaaa...
traffic light tu

dekat situ lah.....
tak jauh dahhh tuuuuuu

kalau dari arah SOGO..
korang jalan je terus......
jumpa Gulati's jumpalah Muaz nieh

kalau dari arah Semua House tu..
lintas kat traffic light tu
dah sampai..

selamat membeli belah tudung kawan-kawan!

oh ye..
kedai satu lagi yang dekat ngan Semua House tu masih ada ye
so dah ada dua kedai
pilih lah yang mana satu idaman kalbu..


 

15 comments:

  1. mmg sgt murah pun...berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  2. lama tak terjah area sogo ni kak hukhuk

    ReplyDelete
  3. @qemaishak

    banyak perubahan..
    akak dah lama tak gi jalan TAR
    sekali pegi..
    jadi jakun jap..ha ha ha

    ReplyDelete
  4. tudung jenis apa kak? bawal ke semua ada..?

    ReplyDelete
  5. suker pegi sini!!!
    merOyan biler sampai tgOk tudung... ehehhe

    ReplyDelete
  6. @Erna

    bawal ilek
    tapi tudung sarung dan selendang banyak giler
    as well as kain cotton pun ada..
    baju kurung cotton
    blouse....macam2lah

    ReplyDelete
  7. @??krOnic a.k.a dayah??

    kan
    masa beli tak hingat dunia
    tapi paling tak suka
    que dia..omang aiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. kak ila, ni afne br tahu. yg pernah pegi dkt dgn semua house. kedai dia menjunam ke bwh tu kan? tp aritu pegi jln tar afne nmpk lg 1 kedai muaz textile kt deret kedai bunga. tak tau le slh nmpk ke apa.

    ReplyDelete
  9. @Afne

    deret kedai bunga??
    sama kedai ngan akak cite ni ke????
    ke kedai lain??

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. btol2 murah ke kak?? x tau la bile berkesempatan nak ke sana...

    ReplyDelete
  12. @watyz

    sangat sangat sangat murah Waty..
    mmg harga borong....

    pilih lah ikot idaman hati
    nanti gi SOGO...
    jalan le kejap ke sana..

    pastu singgah plak kedai brooch sebelah dia..

    wallahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  13. minggu lpas saya ada pergi kl.. bukan main sakan lagi beli tudung kat jalan tar... dlam pjalanan balik ke hotel, baru lah prasan ngan kedai muaz ni.. yg ruginye, kita org dh mmbeli sakan kat jalan tar.. tak larat lgi tangan nak mmbawa.... last2, beli tudung ninja jer kat sini.. murah giler.. rm 3.80 jer.. angkat 5 lah, apa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe...lain kali boleh datang lagi ye Nur Atirah :)

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...