SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Friday, December 2, 2011

Jom Dapatkan Tiket FREE Alvin and the Chipmunks 3!!

Assalamualaikum


saper yang tak nak benda free kan
mesti ramai mau
a.k.u juge
walaupun kadang-kadang tak amik port
tapi bila tgk Alvin and The Chipmunks 3
wahhhhhh
lagi-lagi PERCUMA...
omputeh kata FREE
lagi lah waHhHhHHHhhh

terima kasih ye Mama Tisya
dia yang ingatkan
kalau tak tadik
sah a.k.u lupa

tanpa ragu-ragu
a.k.u teros klik link Dutch Lady itu
dan..dan..dannnnn...
facebook laju giler ok

teros register...
semudah one, two, three
dannnnnnnnn

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




Alhamdulillah
mmg rezeki a.k.u
dah dapat confirmation......
siap dua tiket adults dan dua tiket kids ok
ok lah tu anak beranak sume pagi...




haaaaa
ape lagi korang..
tak moh ke
banyak lagik seats tu
rugi wooOoOoooOOoooo
jgn lupa
cepat register...
sebelom 4 December 2011
diulangi
4 December 2011
hujung minggu ni je tuuuu

cepat tau
jgn tunggu lama-lama
pilihlah date idaman korang
sama ada
17 December 2011 di TGV Sunway Piramid
18 December 2011 di  TGV Bukit Tinggi
24 December 2011 di Cathay, Mutiara Damansara
(erk date ni a.k.u tak boleh pilih langsong sbb ada 'kenduri kawin' anak teruna a.k.u tu)

eh jap...
nanti jangan lupa print Confirmation tu...
pastu.....setiap anak kena bawak a packet of Dutch Lady Kid or School Less Sugar Milk

ni maknanya sekotak kan..
bukan satu paket yang ada empat kotak kan?
erk...tetiba blur...

sib baik lah anak-anak pun minom susu nieH..
sonang sangat requirement dia..



jgn lupa ok
dan diingatkan...
FREE TICKET ni.....dia mesti ada kid/s ye.....
sbb mmg dia nak anak-anak isikan masa cuti sekolah dia org dengan menonton movie
*  Every participant are allowed to bring 5 person only (maximum 2 adults and 3 children aged below 12 years old). Every participant must bring at least one child aged below 12 years old.





REGISTER SEKARANG!!








8 comments:

  1. 1 kotak kot tp die sebut a paket mcm musykil lak...kena tnye kt fb dutchlady la

    ReplyDelete
  2. nk gak tiket free tp hari bekerja plak..

    ReplyDelete
  3. @mama tisya

    akak moshkil nieH..manalah tau kannnnn...dia nak satu pek 4 kotak tuuu

    ReplyDelete
  4. @Afne

    awak keje ke hujung minggu Afne
    kenapa?

    ReplyDelete
  5. rs mcm kena bw a pack mean a pack ada 6 tu kot

    ReplyDelete
  6. melaka x de TGV la kak.
    kalo ade nak je bawak abg iman tgk citer PAI. itu pgglan yg dia bg kat tupai2 tu. hahahha

    ReplyDelete
  7. @watyz

    PAI ye...cam chicken pie plak..huhuhu

    tapi mmg venue dia sume kat KL tu Waty...

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...