SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Sayang Kamu Semua

Thursday, December 15, 2011

Laman Pengantin Taman Melawati

Assalamualaikum


a.k.u selalu gak check Adhila Picstop
ye lah...
dah a.k.u punya blog kan
tapi a.k.u heran..
kenapa post paling glamer kat sana adalah
Pernikahan & Persandingan Azran dan Ezza 12 -13 Mac 2011, Bukit Beruntung Golf Club & Laman Pengantin, Taman Melawati

dan bila a.k.u gali dan gali dan gali
rupa-rupanya ramai nak tahu di mana tempatnya....




a.k.u pada mulanya pun tak tahu di mana letaknya Laman Pengantin Taman Melawati ni
walaupun a.k.u duduk dekat-dekat situ
tapi bila dah ada job amik gambar pengantin ari tu
barulah a.k.u tahu

untuk mereka yang nak tahu
Laman Pengantin ni mmg luas
sesuai untuk pelbagai aktiviti bukan sahaja untuk perkahwinan
malah kalau nak buat majlis harijadi ke...
nak buat pelancaran sesuatu pun boleh...(a.k.u tak tipu ok)
mmg sesuai
dia ada bilik persalinan...
mudah untuk pengantin bersiap...
dan kalau nak amik gambar pun lawoooOooOoo

kalau nak tahu
Laman Pengantin Taman Melawati ni terletak di SINI





Laluan A tu dari arah Gombak, Selayang, Kepong (ikot MRR2)
Laluan B pulak dari arah Jalan Genting Klang, JPJ, Taman Melati, Wangsa Maju
sume boleh tembus kalau ikot Laluan B
Laluan C tu pulak dari arah Cheras, Taman Permata, Hulu Kelang melalui MRR2
kiranya yang paling senang landmark dia adalah MRR2
cuma jgn masuk salah simpanglah.....
kalau termasuk salah simpang korang buatlah 'U' Turn balik
dan dan dan
korang kena amik laluan susur ke bawah
jgn ikot flyover..
kalau dah naik flyover..mmg sah kena "U" Turn
bila dah masuk simpang Jalan Kolam Air tu
kira betul lah tu...
pastu bila sampai separuh jalan guna Jalan Taman Melawati tu plak
boleh je guna Jalan Kolam Air tu..tapi nanti pusing sikitlah untuk kluar balik ke Jalan Taman Melawati

bila dah masuk round about yang tak berapa round about tu...ke depan sikit...
korang dah boleh nampak dah satu simpang ke kiri
ke Jalan H1
nanti ada deretan kedai-kedai kat situ..
kalau pegi hari Ahad atau Sabtu untuk kenduri ke..
kedai-kedai ni ada yang tutup...
lagi-lagi hari Ahad kan
so banyak parking lah boleh di gunakan di situ...
Laman Pengantin Taman Melawati ni terletak betul-betul di hujung jalan tu
mmg dah nampak dah kalau korang dah masuk lorong tu....
jalan dia tak de lah cam jalan highway tu
cam jalan-jalan kampung je..
tapi idoklah kampung
maksod a.k.u jalan dia kecil-kecil je.....
so bawaklah berhati-hati
sbb kawasan perumahan ye....

gambar...
nanti a.k.u update ye...
ada kot gambar yang a.k.u cover masa kat Laman Pengantin nieH...





Laman Pengantin Taman Melawati
Lot 4922, Jalan H1, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur

* nanti a.k.u perbetulkan sikit arah jalan a.k.u tu..cam ada yang kurang......or kalau korang lebih arif..let me know ok..a.k.u akan amend balik...

 

No comments:

Post a Comment

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...