SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, January 3, 2012

Berdebar....

Assalamualaikum


a.k.u pernah cerita dulu
kat opis a.k.u nieH..
baru je bukak Child Care
rasanya cerita nak bukak Child Care ni dari zaman anak dara a.k.u lagik
tapi baru tahun lepas siap
tu pun
bulan September baru beroperasi..
nama Child Care ni Tunas Kijang
mmg khas untuk staf kat opis a.k.u ni haaa

so tahun ini
a.k.u cuba untuk register kan Alieyah
dekat sikit dengan opis a.k.u
tapi
bukan bermakna a.k.u tak suka kat tadika lama Alieyah di BAKA DBKL tu
cikgu-cikgu dia pun semuanya baik belaka
Alieyah pun dah pandai atur diri sendiri

cumanya
mmg a.k.u dah planned untuk Alieyah bersekolah di sini
walaupun bayaran bulanan nyer agak ke ba boooommm
tapi ok lah
untuk anak

so hari ini
hari pertama
ibu pulak berdebar..

nanti a.k.u upkan ape Alieyah buat sehari di Tunas Kijang...






 

4 comments:

  1. smg debaran si ibu sudah berakhir :)

    ReplyDelete
  2. wah camne?
    sonok x alieyah dapat kawan baru?

    ReplyDelete
  3. @AKO @ retna

    cikgu kata dia pendiam sikit..huhuhu....

    cam ibu dia kan..
    pemalu...sopan santun....berbudi bahasa..perempuan melayu terakhir lah...ha ha ha

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...