SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Wednesday, April 18, 2012

Sejuk Mata Memandang - La Cottage Putra Perdana

Assalamualaikum

Tadi jengah ke page rumah a.k.u tu..

tup tup nampak gambar nieH..



time kasih ye tuan punya gambar
baik hati snap kan gambar bg kami tengok dari kejauhan progress rumah nieH...

dah ada tiang lampu ok
mmmmmm....Alhamdulillah
Alieyah and Fahim
ye yeayyyyy

10 comments:

  1. alhamdulilah...adelah perkembangan, kan?

    seronoknya tunggu rumah baru siap :-)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tak sabar nak duk rumah sdiri kan kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Qema..ntah bila lah nak dapat kunci

      Delete
  3. harap2 cepat la siap rumah akak kan... amin...

    ReplyDelete
  4. saya plan nk beli rumah landed..
    cari pny cari, sy nmpk La Cottage ni landed dan below 250K - 300K..
    asal harga dia agak murah ye kak? bkn nnt nak naik LRT station ke kt sini?
    facilities and environment tmpt ni bagus x?
    plan nk g site visit weekend ni la..

    -Ihsan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ihsan..

      Thanks for your enquiry...

      murah ke harga dia tu??

      bagi akak mahal sbb masa beli dulu cuma around 130K++ ...

      btw....harga dia cam tu maybe sbb kawasan dia.....
      tempat baru....
      dan bukaan dia pun tak besar sangat....

      LRT? mmm ada ke? yang akak tau LRT paling dekat pun kat Bukit Jalil nun...

      highway akak tau dekat
      tapi ramai org mintak if highway tu dibuat lencongan ke Putra Perdana..would be better....

      selebihnya...facilities ye....
      ada Universiti kot ke Kolej Swasta ntah dekat sana......
      ada yang nearest lagi ke??

      Delete
  5. Salam, mohon tumpang komen. Saya beli 2 unit rumah kat sini. Sebabkan terbengkalai lama, dah beli rumah lain. Bila rumah La Cottage ni siap dan dapat kunci bulan Julai nanti InsyaAllah (tu janji Mr. Gana dari Rimbun Corporate) nak jual je rumah2 tu. Yang satu dah dibooking orang. Tinggal satu lagi. Saiz lot agak besar sikit (1,330 kaki persegi. Alamat rumah 32 Jalan PP13/11. Cadangan harga jualan ialah RM230,000. Khidmat lawyer dan pinjaman bank boleh disyorkan. Sekian terima kasih. Zul (0193278011)

    ReplyDelete
  6. saya nik arni,perunding hartanah.mencari rumah di kawasan la cottage utk beberape client saya.
    jika tuan/puan ingin menjual rumah di putra perdana pp13 dan 15.sila hubungi saya nik arni 0146415541.insya allah saya akan bantu

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...