SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Saturday, September 29, 2012

Emergency at IJN

Assalamualaikum




24 September lepas
mak mertua di kejarkan ke Emergency IJN
menurut kakak ipar a.k.u
wajah mak pucat sangat masa tu
dan mak pun bgtau
dia sakit sangat-sangat
sampai makan ubat bawah lidah dia tu pun tak jalan

masa sampai kat Emergency
doctor pun surprised
sbb mak datang dalam keadaan sedar
sepatutnya kalau dah cam tu keadaanya..
mak pengsan...

mungkin semangat mak kuat.......

selepas masuk ke Emergency
(which is my husband didn't tell me until reached Sentul)
mak di masukkan ke wad CCU IJN....
CCU stands for Coronary Care Unit..khas untuk pesakit jantung....

26 September 2012
mak sudah dipindahkan ke wad biasa.....
dan semalam 27 September 2012
semua wayar-wayar yang berselirat telah dibuka...

nak kata dah sihat tu
for sure tak sihatlah ....
tapi keadaan mak dah stabil......

nurse bgtau
mungkin mak kena jalani engiogram selepas ni....
dan kalau kesihatan mak stabil.......engioplasty or bypass.....

nak jumpa doctor masih tidak berkesempatan
sbb appointment untuk jumpa doctor je...jam 7.30 pagi..
kalau ikut time biasa a.k.u pegi keje hari-hari
masih atas jalan waktu tuuuu

tak pe...anak-anak dia yang lain masih ada
dia org pasti akan tau keputusan yang bakal doctor amik

doakan mak mertua saya stabil ye kawan-kawan...


6 comments:

  1. under doctor mana kak?insyaallah mil akak ok...IJN ramai pakar yg hebat..:)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak
      ape nama ntah..shaiful kot..tapi S lah hurup depan dia....huhuhu

      Delete
  2. moga mak mertua akak cepat sembuh...

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...