SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, September 11, 2012

Hati tak Keruan

Assalamualaikum



tak boleh blah tajok kannnnnn
ni sume gara-gara OPEN HOUSE OPIS ni haaaa
dah planned baik punya tuk tiup-tiup lilin tuk birthday Alieyah this coming Friday kat school dia
tup tup ada plak Open House nieH

orang lain yang tak tahu mesti kata..."hek eleh...tu pun nak pecah kepala ke nak pk"

yelah..pecah kepala ok
kawan-kawan sekolah Alieyah tu......semua anak-anak org kat opis ni haaaaa...
if mak ayah dia org bawak anak-anak pegi Open House tu..
for sure..anak-anak dia org akan sampai ke petang dengan dia org...
anak-anak dia org sure duk kat opis je
takkan nak hantar balik ke Tunas sana..
adoiiii...

dah lah waktu celebrate birthday tu 3 to 4 pm only
huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

ada org kata..alaaa cepatkanlah sambut...or sambut next weeknya..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masalah problem nya skrang bukan saya
itu incik suami a.k.a incik adha...
dia tu kang suh coti..mak aiii...banyaknya nak kena dengar...
pahammm..keje dia mmg perlukan rotation....
tu blom campur urusan lain yang telah kami programkan.....
dah booked technician tgk aircond kat rumah tu
adoi
tu blom campur kek yang telah di order lagi.....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

so nak tak nak...mmg kena gak celebrate 14th nieH..
oh NO..awatlah jadi cam nieH

untuk kawan-kawan yang anak-anak mereka sekelas dengan anak saya
saya dengan rendah diri..memohon agar anak-anak kawan-kawan dapat menghadirkan diri  ye
sob sob...
tetiba aii touching ok...
alahai......sian kat Alieyah..sian gak kat kawan-kawan dia...sian kat mak pak kawan-kawan dia
adoi...




ni lah gambar patung yang Fahim main-main sebelom kejadian 'hilang' di Jusco tuu
adoi......sekelip mata tau dia dah merayap..sib baik masih di sekitar situ sahaja

4 comments:

  1. akak nak buat party alieyah hari Jumaat ni eh?
    masa open house bank?

    ReplyDelete
    Replies
    1. birthday dia mmg 14 tu erin...dah booked awal2 dah kat tunas...adoi

      Delete
  2. takpe... i'm sure bukan semua bebudak tunas pegi open house bank...
    don't worry k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks erin....naik balik semangat akak ok

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...