SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, September 4, 2012

Jalan-Jalan Raya

Assalamualaikum






begitulah bunyik status yang a.k.u up kan masa Sabtu lepas....
lebam gak lah sampai lima tempat kena terjah...
seawal pagi dah sampai di Tawakkal untuk Speech Therapy si Fahim....
lepas dari situ
pegi Sentul untuk meneruskan perjalanan pertama ke Gombak
dapat jemputan dari sedara tuk kenduri arwah
tup tup sampai...
lor..ada org menghantar rombongan tunang sekali...tak di beritahu punnnnnnnn

dari situ..terus bertolak ke AU3....
pegi rumah cik Nun..
tapi anak-anak a.k.u bukan rumah Cik Nun yang dituju..
tapi buaian Cik Nun...
redha jelah kan...dah nama budak-budak

Thank Cik Nun jemput kami!!





dari AU3 kami ke Wangsa Melawati...
bertandang ke rumah Puan Azie..
makan-makan raya a.k.a house warming...
mmmmmmm bau tau rumah baru...huhuhu

Thanks Azie.....




dari rumah ketiga ke..
kami akhirnya berlaboh di Kepong...
rumah kawan incik somi...
Party Raya kekdahnya
makan-makan raya a.k.a celebrate birthday anak daranya....

Thanks Incik Nain dan Norm!!




penoh lah perot kami anak beranak......
sebaik pulang dari sini
pegi balik Sentul....dapat call dari anak buah katanya org Singapore datang beraya
udahhh....disuruhnya beli apa yang patut
tup tup bila kami dah beli apa yang patut
org Singapore nye pun dah balik

jadinya..apa yang patut dijadikan santapan siapa-siapa yang ada je lahhh

Terima kasih semua
sudi jemput kami
walaupun incik suami tak berapa sihat..
dan telah menelan ubat-ubatannya....
Alhamdulillah kami sempat beraya ke semua tempat ....

nanti sambung hari Ahad punya journey plak
daripada sesi duk rumah...teros menjadi jalan-jalan raya gak
lebam lahhhh

tapi sob sob
tak boleh pegi Melaka
attend anak buah punya kenduri aqiqah....
incik suami saya kurang sihat
tidak boleh men'drive' jauh-jauh...

tapi majlisnya berjalan dengan lancar kannnn....



2 comments:

  1. sakan nye raya kak oi.. hehhehe

    ReplyDelete
  2. wah berderet2 open house. larat ye? saya 2 rumah je satu hari larat. dgn anak2 pun lunyai. hehe..

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...