SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Wednesday, September 26, 2012

Makan duluuuu

Assalamualaikum



Excited bila cerita pasal makan
sebelom pegi speech therapy ari tu
singgah kedai tuk breakfast
maybe ni salah satu sebab Fahim good mood kot masa sesson tu

Teh Ais tu pastinya tuk Alieyah...ibu amik limau ais....babah air suam je...




dannn....a.k.u terjebak dengan nasi lemak sambal paru
a.k.u ni ada masalah sikit bila tgk paru
walau macam mana hebatpun a.k.u tahan tak moh sentuh nasik
bila tengok paru..mesti a.k.u failed..adoiiiii




incik suami dan anak-anak..
makan roti canai
roti canai dia ni mmg sedap lah....

6 keping roti licin sekelip mata...huhuhu
haa jangan tak tahu
itu budak kecik Fahim..makan roti canai mmg dua keping
kalah org tua kannn
tak padan dengan halus..tapi makan kuat
tapi badan cam tu jeee maintain
kalau ibu buat cam tu
adoi...
cam gajah ok jadinya......

cam ne nak elak a.k.u makan nasik bila nampak paru yek?
ada petua ke?? ha ha ha





4 comments:

  1. fahim ley abiskn 2 keping roti canai..terer la fahim..hihi

    ReplyDelete
  2. paru favorite suami saya jugak..

    pagi nie saya pun terjebak makan nasi lemak sbb tgk ade ikan talapia goreng uhuhu..

    ReplyDelete
  3. adeh.. terasa lapar la pulak...

    ReplyDelete
  4. kak, so lepas ni dah tau la..sebelum g speech theraphy, bw fahim mkn roti canai dulu, br dia boleh bg kerjasama..:)

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...