SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Wednesday, October 3, 2012

Family Day at Sunway Lagoon Theme Park

Assalamualaikum





6 October nanti office ni ada buat Family Day...
tak sabo nak pegi

dan lebih best lagik..
sbb dapat jadi committee...
so bila dah jadi committee banyaklah kelebihan kannn...

dan lebih menyeronokkan....
disebabkan saya suami isteri keje tempat yang sama
makanya
dua kali lah ada Family Day..
dan dua-dua Family Day di Sunway Lagoon.....

saya punya this weekend..
incik suami pulak di bulan November...
wahhh
tak sabor nieH
nanti nak pack goodies bag......
dan nak tgk hadiah tuk Lucky Draw..yeayyyyyyyy


7 comments:

  1. best woo.....snway lagoon tmpt yg best...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..tapi besar sangattt..takot penattttt

      Delete
  2. kak insya Allah saya pn pegi :-)
    kalo jumpa tegur ek..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syana...
      nanti jompa tegor yek

      haaa kalau iman join telematch best ok...
      dapat hadiahhh

      Delete
  3. untung la dpt pegi 2 kali hihi...
    dpt pegi sekali pun syukur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat cam mana..dua2 orang keje di sini...sume serba dua lah

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...