SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, January 31, 2013

Jom Bersuka Ria!!

Assalamualaikum

cite dah basi ni actually
ntah bila a.k.u pegi sini pun tak ingat...
tapi tengok dalam folder gambar dok ada lagi gambar nieH
jadinya dok selak .. selak blog..masih tak up lagi rupanya...

a.k.u rasa duluuuu pernah datang sini
alaaaa indoor playground kat AEON Wangsa Maju...
tapi kali ni a.k.u datang
nampak cam lainnnn sangat..
rupa-rupanya dah berwajah baruuu...
mainan pun dah makin upgrade...
lagi lah suka budak-budak neiH..




benda kat bawah ni..
cam a.k.u pun nak main
tapi sib baik masih waras lagi kannnnnnn
si Fahim tu lagik lahhhh.......bergedik-gedik kat situ







siap ada 'lego' ok tuk budak-budak ni main
tapiiii...budak-budak ni sume tak heran
dia tak pegi pun sini main...
sibuk bersakan kat playground sanunnnnnn..
at last...mak pak lah yang mainnn..




nampak gambar di bawah
hehehhe...satu lagi 'skill' baru Fahim
selama ni .. dia 'redha' je kalau orang nak amik mainan dia
tapi .. skrang dia dah pandai 'rejected'...
tergolek dog tau budak ni..sabo jekannnn

bukan ni je di reject
kadang-kadang kat rumahhhh suh buat benda..sume dia 'na nakkk'
ingatkan ibu je dia reject
rupa-rupanya ari tu..dengan Speech Therapist dia pun dia reject
sume yang Therapist dia ajar dia akan reject

Therapist pun perasan
dia kabo...Fahim dah develop new skill
dia dah tahu cam ne nak reject...good for him
tapi skrang..kena ajar reverse side of rejecting...
selain rejecting..Fahim pun kena accepting...
haaa ni lah yang a.k.u duk peratikan dan ajor kat Fahim
bila dia reject..a.k.u akan tetap suh dia accept...hehehe..ibu kena tegar kannnnnnn



selebihnya....budak-budak ni enjoy play with the gamessssss
bukan budak-budak je....bapak budak punnnn ha ha ha






4 comments:

  1. mainan yg hasben akak ngan fahim main tu pon kadang2 kitorang main. dh jarang bawak anak2 main kat playground gini kat jusco sbb xde penyelenggaraan. dh kopak just tolak tepi je. huh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far sini ok waty..tu akak pegi..hehehhe...

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...