SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, June 18, 2013

Alhamdulillah.....Pencapaian terbaik dengan Blogbuster Campaign

Assalamualaikum

pencapaian cemerlang setelah sekian lama berblog...
percubaan pertama menyahut cabaran untuk cuba buat video bagi Blogbuster Campaign membuahkan hasil lumayan...
BE pun tak pernah sebanyak nie...
kumpul bertahun pun lom tentu dapat ok...
ingatkan Blogbuster Campaign ni cam BE-BE lain yang pernah a.k.u dapat........
ye lah..usually dapat pun 15 sen...30 sen..paling banyak pun....75 sen tau..
tapi kali nieH..dengan hanya satu video Blogbuster Campaign.....
a.k.u dapat hasil yang lumayan...
wow...
Nuffnang sayang...bagi lagi Blogbuster Campaign kat sana
saya pasti cuba...
rugi giler tak cuba masa first Blogbuster Campaign ari tu
kalau tak mesti lagi ribu ribu ribu lemon...

percaya ke tak??











































mesti ingat a.k.u main-main lagi kannnn



one  




*





tw0




*





three









hehehe..verangan lagi kann...
asik verangan je..
adoiiii...

tapi kali ni tak verangan lah..
ini benar-benar kejadiannnnnnnn.........
ingatkan Nuffnang ada server prob lagi...
dulu kan pernah terjadi ...ada ribu-ribu income kannn..
tapi kali ini tidakKKkKKKKKKK...
hasil lumayan lebih dari kumpul BE yang tertahun tuuuuuuuuuuuu

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hanya dengan satu percubaan..
saya mesti cuba lagi
semangat kobar-kobar nieH...
yok berBlogbuster Campaign!!


Alhamdulillah.....
love u Nuffnang!!


** rezeki kedua untuk coming ramadhan..alhamdulillah...rezeki raya anak-anak **



8 comments:

  1. wah masyuk kak, camana nak buat ye? qema dapat be sen2 jek hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia orang akan email pada kita kalau kit dapat blogbuster campaign tu..then ikotlah arahan yang dia letak kat situ .... :)

      Delete
  2. apa Blogbuster Campaign ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waty..akak pernah buat satu topic pasal ni dulu...
      ce tengok sini ye

      http://adanyakauuntukku.blogspot.com/2013/05/apa-itu-nuffnang-blogbuster-campaigns.html?showComment=1371548806077#c3541757949741998405

      Delete
  3. hebaaatttt..zt pon ade try jugak..xtgk total lg..hehehe, xsia2 rakam bdk2 ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. check check Zety...mesti debaboooo gak tuuu

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...