SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, July 11, 2013

Alfatihah

Assalamualaikum

.. daripadaNya kita datang...kepadaNya kita kembali...

mmg agak terkejut jugak bila tahu berita nieH
dah tau arwah memang berada di wad ICU
dan sejak kebelakangan ni memang mak mertua a.k.u asik cerita pasal si arwah
dah sihat ke..dah keluar hospital ke....
tapi dari sehari ke sehari..
tak pernah gak kami pegi melawat...



tup tup
bila pagi tengok FB..Media hiburan dok update berita seperti di bawah



teros telefon incik suami...dan meng'sms' ipar duai....
mmg gamaknya sume tak tahu..
cam ne tu..

planning mmg lunch time nak pegi ziarah...
lagipun nak hantar Alieyah ke rumah Wan dia
Alieyah tak sekolah petang...
hari terbuka sekolah (fuhhh amik report card ok..berdebar ibu dia)
dah semua orang dok ziarah
nak pass Alieyah kat mana plak kannn

at last...
kami diberitahu jenazah dah tak de kat rumah
akan di bawa ke masjid dan teros di kebumikan
masa tu dalam kereta lagi tuu
jadi kami mengambil keputusan...untuk menghantar Alieyah saja
tapi masa nak balik tu..tersinggah kat masjid
incik suami kata..nak buat solat jenazah..
kekdahnya dari situ...
teros ke pengkebumian ...
mmm dari nak kuar lunch time..
langsong...terbabas.....
adoiii...tapi..kalau ke-kes kecemasan cam ni....
boss marah ke yek? gulp...
hehehhe...

dah lah ari tu a.k.u bz giler
balik opis je orang dah tercari-cari..

semua berjalan dengan lancar..
alhamdulillah
moga roh arwah dicucuri rahmat..

hehehhe.....sebelom berakhir..
usually a.k.u pastinya bergambar dengan Abby
tapi kali..tidakkkk
ce teka siapa..hehehhe


tak de niat nak bergambar sebenarnya...
tapi orang kata..dah alang-alang...hehehhe
lagipun a.k.u sepayung dengan dia..
kebetulan juga...

sebagai ibu
bila tengok memey ni pegang baby dia yang berumur 5 bulan berpanasan
hati tersentuh ok
ye lah
kalau anak kita sendiri..
takkan nak biar kan

kekdahnya a.k.u ni pun puteri lilin..berpayung bagai
jadi a.k.u pun tompangkan lah payung tuuuuuuuuuu
dapatlah bermesra-mesraan.....

selain Memey..pastinya adalah Norman Hakim tuuu
dan..kawan baik Abby....Azza....

sekiannnn
bleh tak ending cam ni..hehhe




3 comments:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...