SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Friday, April 1, 2016

Happy Birthday Abah!!

Assalamualaikum



Hari Jumaat, 25 Mac 2016 yang lalu
birthday Abah a.k.u
macam biasa...anak-anak suka lah buat makan-makan ni
tapi mastermind kali ni..
adik a.k.u lah

Lokasi kejadian di Lala Tomyan di Kg Bharu
senang nak carik kot..berdepan dengan Public Bank
selepas Maghrib...

a.k.u macam biasa...bila hari bekerja ni
macam susah sikit nak ajak incik suami...
tapi kali ni dia ON je
so lepas keje....pegi amik Fahim kat Sentul..
solat....pegi ke Kg Bharu..

sampai je..makanan dah siap
satu soalan bermain di minda
habislah..
semua food tidak menepati citarasa si Alieyah
muka dah lah monyok gara-gara di tampar si Fahim
Fahim ni kadang-kadang angin di ke laut
dia kejot kak long dia..pastu kak long masih tido
teros di tampar nya..
berdebushhhhh kooo









tertinggal tomyam dengan butterprawn
sbb masa datang tu pun butterprawn dah habis punnn...

seperti selalu
birthday boy mesti tak de gambar
sebab asik berjalan sana sini
Abah a.k.u ni mana gheti duduk diam

but anyway..successful
full house
tapi bila nak amik gambar
mmmmm tengok lah gambar di bawah ni
nampak tak ruang kosong di tengah-tengah tu..
tu gara-gara dua budak yang sekejap ada sekejap tak de
lepas tu dah malas sangat
amik gambar gini lah
so dalam gambar...

tiga orang tak de .. termasuk anak a.k.u...haaaaaaaaaaaaaaa

sorang lagi adik kepada budak berdua berdiri tu...si Akid dan Ecah gendut..adiknya Ariz
dan satu lagi baby baru..anak adik a.k.u

haaa nampak tak kesamaan mereka di situ?
dah kata darah daging kan :)





total amount untuk makan-makan kali ni...around RM500 jugakkkkkk
food boleh lah..
parking..mmm susah jugak but ada parking berbayar berdekatan...

1 comment:

  1. fuh mahalnye .... telan air liur aku baca

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...