SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, December 1, 2011

Saya dah nak kahwin - Shida Harmi dan Khairul Fahmi

Assalamualaikum





KUALA LUMPUR: Penyebaran gambar terbaru membabitkan Khairul Fahmi Che Mat, 21, atau Apek dengan seorang gadis di Internet sejak Sabtu lalu, membuatkan gadis yang dikaitkan dengan penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu dihujani pelbagai tohmahan.

Berikutan itu, gadis terbabit, Nor Hashidah Harmi, 23, atau lebih mesra dengan panggilan Shida mengadakan pertemuan dengan Harian Metro, semalam bagi menjelaskan keadaan sebenar sambil ditemani ibu bapanya, Shamsinar Basrun, 46, dan Harmi Ramli, 46.

Shida berkata, penyebaran gambar itu mengganggu emosi dan mencalarkan maruahnya serta keluarga, tambahan pula tidak sampai dua minggu lagi dia akan melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan hati, Mohd Danial Adnan, 24.

“Gambar itu pada mulanya dipaparkan sebuah blog. Berikutan itu, sejak Ahad lalu, saya menerima gangguan daripada peminat Apek yang memberi komen di ruangan blog itu, malah ada yang menghubungi saya dengan menghamburkan kata-kata kesat serta penghinaan.

“Lebih menyedihkan apabila ibu bapa saya disabit dan dituduh tidak pandai menjaga anak. Mujur orang tua saya memahami termasuk tunang kerana mereka tahu itu gambar lama,” katanya.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

Credit:  MyMetro

marah tak?
kena beli plak Harian Metro
pandai tul depa ni buat marketing kan...

huhuhu

so ape lagi
sila serbu dan dapatkan Harian Metro ye..!!




 

6 comments:

  1. kak sama la tadi baca tetiba suh beli lak, pandai diaorang promosi hehe

    ReplyDelete
  2. muka depan akhbar metro byk ontroversi.. x suka tol!!!

    ReplyDelete
  3. hm.. makin x paham tapi... lantak korang la!!! hahahha

    ReplyDelete
  4. @watyz

    ha ha ha
    asal tak ganggu idop kite..
    tak gitu

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...