SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, January 26, 2012

Pizza Hut Delivery

Assalamualaikum



ari tu ada cite pasal PHD ni kan
tapi delivery tak cover plak kat opis

jadi ari tu
kat umah order lahhhhh
(gadoh laki bini lagik time nieh)

dan....







merasa gak lah makan Chicken Floss Pizza dia
tapiiiiiiiiiiii
mmmmmm

sedap lagik Pizza Hut kot?
even Wakiki Chicken dia yang lebih kurang Hawaiin Chicken Supreme
pun rasanya Pizza Hut gak sedap..

erk cam ne tu?

dan yang bestnya
masa dapat order neiH
adik tu lupa bg sup
order dua
sampai nyer satu
dan kesian dia kena patah balik dan hantar semula pesanan
redha ye dik

dan...
a.k.u rasa dah tau dah ape beza PHD dengan Pizza Hut biasa
PHD ni cam DOMINO..
kalau lambat
dia bg voucher ...
dilekat ataih kotak pizza tuuuu...


 

8 comments:

  1. kakak!!!!
    lapar tau tgk pizza ni
    huhu

    ReplyDelete
  2. wah dpt voucher ke? best nyer? dpt voucher phd gak ke?

    ReplyDelete
  3. @Cik FaRiZaM

    yeszaaaaaaaaa
    voucher PHD gak

    sama cam domino

    ReplyDelete
  4. mengelabah lah PHD nih!! smlm p mkn kat prima sri gombak nuh, saje le tya ni sama ke dgn pizza hut, xsama katanya, pastu cmna saya nak order, rekomen apa nih? pes taim dtg nih, semua sedap kak, pastu teros buat koje lain, macam haghammm!!! pastunya yg sorang lg pulak kita order set combo no 2 utk 4 org, dia punch utk 2 org, mmg le salah saya masa dia ulang tuh saya xdengo pon, main angguk2 jah, xtau le ko pekak ke apa.. eeeyyyyy magoh betoi!! aku banned PHD mulai smlm! *ttibe* hahahahhaa

    ReplyDelete
  5. @Pinkjambu

    depa ada kedai gak ke Ana?
    ingat just tempat masak then for delivery....

    ReplyDelete
  6. ada kak, tapinya mkn dalam kotak jah, meja kusi dia sediakan lah.. gaya klo kita mkn kat pizza delivery nuh..

    ReplyDelete
  7. @Pinkjambu



    oooOooOoOOoooooo.......
    tak pelah..kite berPizzaHut jelah Ana.....

    PHD ni cam tak kena lah ngan selera akak

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...