SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Friday, February 24, 2012

Red Velvet dalam Genggaman

Assalamulaiakum

Rentetan daripada posting semalam
pagi ini.....
RV telah ada di depa mata..

dan...
dushhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tinggal sikit je lagik...




kalau korang nak cuba order..
sila lah contact Ana ye.....
nombornya seperti di bawah
ataupun terjah di blognya..
Anna Alisya Confectionery
sedap, murah dan value for money....
dan Ana ni bukan buat RV je...
macam-macam lagik ok
Apam Polka Dot - Angry Bird - Buzzy Bees pun ada
nyummm nyummmmm
dan lebih menyeronokkan
dapat berkongsi dengan BFF di office
love u'll guys!!




8 comments:

  1. Tengok gambar pun dah terliur...sedap & gebu je nampak.

    ReplyDelete
  2. sedap nyer!!!
    akak x nak order kan utk kite ke??
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha..
      boleh boleh..datang umah akak nanti akak jamu Waty makan ni ye

      Delete
  3. Replies
    1. yup...mmg nampak tak sah tak cuba makan..
      tapi tak boleh makan selalu...
      lari dietttt

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...