SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Thursday, September 20, 2012

Misteri Pos Laju

Assalamualaikum


jangan biarkan hidup anda di selubungi misteriiiiii...ha ha ha...
sangatlah misteri kannnnnnn
actually...balik dari speech therapy session Fahim Sabtu lepas..
dapat surat cinta dari Pos Laju..
yang paling memeranjatkan a.k.u
Pos Laju itu untuk Nur Fatin Alieyah...
masa sampainya jam 10....which is...Fahim baru je habis session dia...





dan di sebabkan hari Sabtu
dan hari Isnin adalah cuti umum
makanya hari Selasa lah kami menuntut Pos Laju itu....

hati dok berdebar-debar (macam a.k.u yang punya kan)
ye lah..bg kat Alieyah plak tu
siapa plak yang tahu home address a.k.u tuuuu

tak pe....lupakan kerisauan.....
jadinya hari Selasa pegi lah pejabat pos jam 8 malam...




isk..jadi berdebar lagik..bila slip pos laju tu pun di ambil oleh pihak pos...
dan .. masa call ari tu..siap cakap..ni anak saya punya parcel...tapi dia 6 tahun
dan a.k.u pun dibenarkan amik..
ye lah usually nak collect kena org tu sendiri or bg surat kuasa kan...
dah tuan punya parcel umur 6 tahun...mak lah yang amik kannnn...

bila sampai rumah
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ce teka ape di dalam
a.k.u mula-mula ingatkan pencil case......
korang???




pemberinya adalah Huda...
dia agent insurans Alieyah....
wahhhh first time dapat setelah hampir 4 tahun lah dok bayar insurans nieH..huhuhu
Thanks Auntie Huda..nanti jangan lupa bg hadiah untuk adik saya pulak yek...hehehehhe
walaupun dah empat tahun membayar..tapi dengan Auntie Huda baru setahun kot
agent sebelum ni..mmm....mmmm.... tak tahu nak cite..ha ha ha
kiranya Auntie Huda ni agent baru lahhhhhhhh




haaa tak habis lagik tadik kannn
ce teka ape Alieyah dapat??


































































ye...3 buku sabun..handmade...wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gulp....apa-apa pun..Thank u Auntie Huda..huhuhu


2 comments:

  1. hihi....agen insurans yg sgt bgus & prihatin..hihi

    ReplyDelete
  2. bagusnya agent tu. amik insurans apa ni?

    ReplyDelete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...