SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, December 11, 2012

Ibu Confused Jap

Assalamualaikum


siapa yang sepatutnya tido dengan Barbie Doll sebenarnya nieH??

erk


10 comments:

  1. mesti ade nak komen :) ..kite pon suke tido dengan barbie doll ..bukan pe, sebelum tido tu peluk something yang warm ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Salam Kak..
    Saya nak tumpang tanya boleh? Ttg birthday di KFC.
    Saya bercadang nak buat majlis harijadi anak saya kat KFC..Survey² terjumpa blog akak.. Hurmmm...Camne nak start ek? Nak tanya, akak buat door gift yg dalam paperbag polkadot tu sendiri ke atau KFC siap kan? TQ kak.. Nnt akak email saya boleh? nurmala@tpb.com.my Banyak lagi nak tanya ni..Hehehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah reply same day awak tulis komen ni melalui email ye dik

      Delete
  3. hehe.. reza pun mintak barbie... ngeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah besar pun minat ye..bagos bagos bagos...huhuhu

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...