SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, January 8, 2013

Samsung GALAXY Camera

Assalamualaikum

aritu masa pegi MAXIS KLCC untuk benda ehem ehem tu
a.k.u memang ternampak lah Samsung GALAXY Camera neiH
memang wow!!..lagi-lagi SAMSUNG ok...hehehhe



tantik kannn...potih mulusss je warna dia....
siap test lagi tu..tangkap gambar sana sini
even ari tu masa pegi sekolah Alieyah
ada tengok parent tu dah guna..
waaaaaaaaaaaa..jeles ok

yang paling best
bukan boleh amik gambar sahaja....
taraaaaaaaaaaaaaaaaa





dah ala-ala IPAD plakkkk..........
dah amik gambar siap boleh upload teros kat FACEBOOK ok...
sbb dia ada connectivity dengan WIFI or 3G
mmg macam IPAD kannn...hehhehe
tak cukup tu lagi...boleh buat video....edit gambar....
mmg Samsung best....** Samsung tak moh bg sponsored post kat aii ke **

masa tuuuu .... memang rasa nak opt ke Samsung GALAXY Camera nieH
tapi bilik fikir balik
ape guna a.k.u beli camera lagi
tuuuu kamera bagak kat rumah tu?? buat tukun..
beli puluh ribu ok kamera tu..tak guna..pastu tambah harta benda yang sama lagik
tok sahhh..tak baik membazir
membazir tu perbuatan syaitan yang di rejam

tapi kannn...kalau ada rezeki lebih...cam boleh je beli kan.....erk
dan kalau  korang nak rasa nak try cuba test...
boleh masok lah Campaign terbaru dia orang tuuu
mana tau bleh dapat camera ni satu???

http://my.campaign.samsung.com/thisismymoment/

saya sudah..anda bila lagi?? mana tau bertuah??



** dapat offer dari Nuffnang gak pasal Samsung ni tapi..time masih tak kena..adoi.... **

10 comments:

  1. bestnye kn klu dpt bnde nih free je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn....tapi selalu je akak ni tak bertuah :)

      Delete
  2. best je tgk org guna kamera ni...fleksibel betul kan...

    ReplyDelete
  3. Agak2 berapa riban ni kak? mcm nak tangkap satu la...
    (dialog org kaya hahaha ;D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aritu akak tgk dengan pakej maxis..kira ok lah lagi lah..mampu bayar...tapi kalau single kamera je...tak tahu pulak...

      Delete
  4. idaman kalbu ni
    huhu tgk je laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaaaa idaman gak ke...itulah..akak pun tengok jelahhh..telan air liur

      Delete
  5. uish... senyum bkn takat tahap kambing lagik ni kalo dpt free kan kak... eh kite cr gambo akak tu x jumpa pon... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun tak jumpa....dia upload gambar yang tahun lepassss je dulu..akak baru sangat..so ikot turn kot Waty

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...