SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, March 12, 2013

Kabinet Dapur

Assalamualaikum

awal-awal lagi a.k.u dah informed incik somi
dapur kasi renovate ok...ha ha ha... ** macamlah masak sangat **

tapi penting tau..dapur ni tempat surirumah sepenoh masa bila ada masa terluang kannnn ** selain depan TV **

jadi merisik-risik lah....
a.k.u actually tangkap cintan dengan kabinet dapur seperti di bawah sejak duluuuuuuuuuuuuu lagi
walaupun rumah sekarang memang masa beli dah ada kitchen cabinet.....
tapi a.k.u tetap carik kitchen cabinet idaman kalbu...

ce tengok..lawo tak??



a.k.u memang suka hijau..apple green.....
tantik tak????
tapi tengoklah cam mana....3d lah...4d lah...kayu nyatuh lah....solid woodlah...
skrang ni a.k.u dok kompol gambar banyak-banyak dan tanya mana-mana contractor yang boleh buat cam ne yang a.ku plannedkan..heheheh

semasa dok ronda-roda mencarik KC ni..nampak blog www.senihias.com
dalam ni pun banyak info yang boleh kite belajar...

mmm excited nieH...
duit duit duit..adoi...

antara tips yang a.k.u dapat dari blog senihias.com seperti di bawah
maybe boleh di jadikan panduan!!

Credit picture to senihias.com




fuhhh......banyak duit nak pakai neiH...


10 comments:

  1. dapur nie bagi saya paling penting..kena besar baru best nak deco² :)

    ReplyDelete
  2. xpe kak..pelan2 kayuh....insyaallah dpt apa yg di impikan...try kat legendkitchen.com . situ ok gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ana..akak masok skrang juge..ha ha ha

      Delete
  3. cantiknya kak, memang teruja la lau ada dapo cantik camtu kan hihi

    ReplyDelete
  4. wa... saya pon berangan2 nak cam yg merah putih tu... cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn....memang menarik tertarik ko memang debommmmm

      Delete
  5. Kin pun memang plan sejak beli rumah. now still tgh kumpul duit, alang-alang biarlah yang elok dan berbaloi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn mesti pilih yang berbaloi.....kalau buat ala kadar nanti kite gak rugi kena betolkan..dah duit lagi kan

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...