SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

Tuesday, May 14, 2013

Kisah Anak-Anak

Assalamualaikum





a.k.u dah pernah up dah gambar ni kat FB sebaik sahaja action ni berlaku...
tapi tetap nak update blog..heheh

can you spot the differences?

ce tengok si Adik?
walllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
konon-konon sama-sama nak boikot ibu.....
merajok.....
tapi kak long merajok teros jadi patong cendana...
si Adik?? macam-macam aksi dia buat...
tapi sib baik Kak Long maintain je kat situ..
ibu dah siap gelak-gelak dah tengok gelagat si Fahim
yang si adik bila ibu tunjuk gambar nieH...
dia gelak-gelak tengok OK...

adoi..adik .. adik...


8 comments:

  1. la.. kes ngajuk ke ni? kelakar la fahim tu. konon nak ikut akak dia ye... hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia skrang suka tiru orang
      alhamdulillah.....positive improvement

      Delete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. fahim nk backing kakak tuuu,sweeett

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya lah tuuuuu
      tapi kadang-kadang..dia pun sama buli Kak Long

      Delete
  4. COMEL JE TGK, MASING2 DGN AKSI MASING2....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar-gambar ni nanti akan jadi kenangan selamanya.......
      nanti depa dah besar...bleh tengok...ragam masing-masing Ana ... hehhehe

      Delete

eh nak komen..alahai...tak sangka ada org nak komen...terima kasih lah ye...terharu achik haaa...ada gak org nak komen...nak nangis ok...ha komen-komen...nanti achik baca dan balas ye...bak kata pantun dua kerat tu...

pecah kaca pecah gelas...sudah baca harap balas...

PEN MERAH PEN BIRU...YOU MARAH I LOVE YOU

Assalamualaikum!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...